Monopoly Deal

Om Monopoly Deal

Det snabba, beroendeframkallande kortspelet där lyckan kan förändras i spelet på ett kort! Samla 3 kompletta fastighetsuppsättningar, men akta dig för inkasso, tvingade erbjudanden och de fruktade Avtalsbrotten, som kan ändra din fastighetsuppsättning när som helst.

Så här vinner du: Var den första spelaren som samlar in tre tre fastighetsuppsättningar i olika färger.

Korten: Actionkort kan spelas för att initiera den handling som är tryckt på kortet eller kan användas som pengar av det värde som anges i övre vänstra och nedre högra hörnet. Fastighetskort Vissa betecknar en viss egendom och andra är vilda. De visar fastighetsnamn, som de tillhör (eller i vilka uppsättningar de kan användas), hyreskostnader, antal fastigheter i deras uppsättning och deras värde när de används för att göra betalningar. Hus- / hotellkort kan användas för att öka hyreskostnaden för en fastighetsuppsättning. De har också ett monetärt värde för användning vid betalningar. Betalningskort används för att göra betalningar.

Spela: Dra två kort från dragstapeln, eller om du börjar din tur utan kort, dra fem. Spela upp till tre kort från din hand med följande drag: pengar till din bank, fastigheter eller förbättringar i din samling eller åtgärder. Åtgärdskort gör att du kan hämta hyra, ta emot pengar, ta fastigheter från andra eller avbryta en annan åtgärd. Kort som placeras i din bank får endast användas som pengar. När du måste göra en betalning kan du använda pengar från din bank eller fastigheter och förbättringar i din samling, men inte kort i din hand. Kasta kort över sju från din hand till botten av draghögen.

Vinn genom att meddela det på din tur när du har tre kompletta fastighetsuppsättningar i olika färger. Detta avslutar spelet.

Spelinformation
Regelspråk Svenska
Ålder (från) 8
Antal spelare 2 - 5
Köp Monopoly Deal
Butik Pris Lagerstatus Handla
Spelexperten 85 Köp hos Spelexperten

Kommentarer om Monopoly Deal

Monopoly Deal är ett riktigt gött kortspel, och går så mycket fortare än ett vanligt parti monopol Skrivet av: Andreas

Recensera Monopoly Deal

Du måste vara inloggad för att recensera


Monopoly Deal Bilder

Monopoly Deal Sällskapsspel