Bad People

Bad People

Allt om Bad People

Festspel

Recensioner

av 5 stjärnor

Få reda på vad dina vänner verkligen tycker om dig i detta festliga och brutala röstningsspelet.

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spelexperten 319 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 32 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Bad People

Vid varje tur är en av spelarna diktator och läser upp ett frågekort högt. De röstar sedan tyst på en av de andra spelarna som de tycker passar bäst in på frågan. Alla andra spelare röstar sedan på vem de tror att diktatorn valt, om de har rätt får de en poäng.

Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 16+
  • Antal spelare: 3 - 10
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Bad People?

Såhär spelar du sällskapsspelet Bad People

Välj ett identitetskort för och lägg det med framsidan uppåt framför dig. Samla in ett röstkort för varje person som spelar. Detta identifierar varje spelare med en bild för röstning, för när du röstar på dina vänner.

Den sista personen som anländer börjar som Diktatorn. Diktatorn tar upp ett frågekort och läser det högt.

Diktatorn röstar tyst genom att lägga det matchande röstkortet med spelarnas röstningsyta nedåt framför sig. Varje spelare lägger sedan en tyst röst genom att gissa vem Diktatorn röstade på.

Sedan - Alla turas om att avslöja sin röst, en efter en, och avslutar med Diktatorn. Röste du på samma sätt som Diktatorn? Om du gjorde det får du 1 poäng! Såvida du inte använde ditt Double Down-kort. Då får du 2 poäng!

Hur många spelare kan man vara på Bad People?

När man spelar Sällskapsspelet Bad People så kan man vara mellan 3 till 10 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Bad People?

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Bad People. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 319 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Smart 10

Smart 10

275 SEK

Roligt och kunskapshöjande spel. Frågespelet där alla har chansen. Kompakt spel med 200 frågor av olika slag och 2000 svar. Allt som behövs ryms i den lilla spelenheten

Rackare! 3

Rackare! 3

195 SEK

Efter över 75 000 sålda rackare kommer här 600 nyskrivna kort. Ett nytt spel och en expansion på samma gång som avhandlar allt mellan pandemi och elsparkcyklar!

Helt Hysteriskt

Du ska, under TVÅNG försöka lista ut det hemliga ordet.