Rackare! 3

Rackare! 3

Allt om Rackare! 3

Festspel

Recensioner

av 5 stjärnor

Efter över 75 000 sålda rackare kommer här 600 nyskrivna kort. Ett nytt spel och en expansion på samma gång som avhandlar allt mellan pandemi och elsparkcyklar!

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spelexperten 195 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 19 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Rackare! 3

Rackare 3 är ett löjligt enkelt festspel, till den grad att endast puckon kan missuppfatta reglerna. Varje runda lägger en spelare ut ett vitt kort och de andra fyller i med sitt bästa svarta kort. Den som lagt det vita kortet utser den roligaste kombinationen. Först till tio poäng har vunnit spelet och får titeln ”en riktig liten rackare.” Om ni mot förmodan vill spela Rackare passar det lika dåligt på förfesten som på begravningsfikat, i såväl stora som små sällskap.
Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 15+
  • Antal spelare: 3 - 20
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Rackare! 3?

Såhär spelar du sällskapsspelet Rackare! 3

Varje runda lägger en spelare ut ett vitt kort och de andra fyller i med sitt bästa svarta kort. Den som placerade ut det vita kortet väljer ett av dem svarta korten som personen tyckte var roligast med det vita kortet! Spelaren som la ut det vita kortet som blev valt får en poäng! Först till 10 poäng vinner och får titeln *en riktig liten rackare*
Hur många spelare kan man vara på Rackare! 3?

När man spelar Sällskapsspelet Rackare! 3 så kan man vara mellan 3 till 20 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Rackare! 3?

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Rackare! 3. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 195 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Bad People

Bad People

249 SEK

Få reda på vad dina vänner verkligen tycker om dig i detta festliga och brutala röstningsspelet.

Smart 10

Smart 10

275 SEK

Roligt och kunskapshöjande spel. Frågespelet där alla har chansen. Kompakt spel med 200 frågor av olika slag och 2000 svar. Allt som behövs ryms i den lilla spelenheten

Helt Hysteriskt

Du ska, under TVÅNG försöka lista ut det hemliga ordet.