Vertellis: Relationsspelet

Vertellis: Relationsspelet

Allt om Vertellis: Relationsspelet

Kortspel

Recensioner

av 5 stjärnor

Vertellis leker Amor med Relationsspelet

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spelexperten 189 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 21 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Vertellis: Relationsspelet

Frågekortspelet för alla typer av kärleksrelationer är utvecklat tillsammans med psykologer och relationsterapeuter. Det har fått stor framgång i Nederländerna, Tyskland, USA och Skandinavien. Med Vertellis Relationsspelet för par kan ni prata om fina minnen, drömma om framtiden och göra planer för att förverkliga dessa drömmar, allt på ett lekfullt och kärleksfullt sätt. Vertellis parspel för familjer är utformade för att bryta isen och få er att gå förbi småprat och skapa äkta samtal, och kommer att göra er nästa middagsbjudning, spelkväll eller semesterresa mer meningsfull. Tillbringa mer tid tillsammans & offline. Vertellis kortspel för par är utformade av professionella psykologer och relationsterapeuter för att hjälpa par att skapa en miljö där de kan bli starkare genom kommunikation. Kortleken består av 46 frågor uppdelade i tre omgångar, vilket ger timmar av roliga frågespel som håller er engagerade i samtal för att hjälpa er att upptäcka olika aspekter av ert förhållande.


Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 16+
  • Antal spelare: 2 - 2
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Vertellis: Relationsspelet?

Såhär spelar du sällskapsspelet Vertellis: Relationsspelet

Relationsspelet består av 45 frågor indelade i tre frågerundor, tio öppna frågor i varje runda, tre frågor för att samla poäng och två uppdrag (inget galet eller komplicerat, endast roliga uppdrag).
Hur många spelare kan man vara på Vertellis: Relationsspelet?

När man spelar Sällskapsspelet Vertellis: Relationsspelet så kan man vara mellan 2 till 2 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Vertellis: Relationsspelet?

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Vertellis: Relationsspelet. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 189 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Sequence

Sequence

279 SEK

Spelarna tävlar om att skapa rader, kolumner eller diagonaler med 5 förbundna kontroller placerade på de kort som spelaren har lagt ned.

Lika par leka bäst

Hur väl känner du din partner? Lika par leka bäst är ett roligt spel för vuxna där man ställer parförhållandet i fokus. Nominerat till årets vuxenspel 2019.

Rackare! 3

Rackare! 3

195 SEK

Efter över 75 000 sålda rackare kommer här 600 nyskrivna kort. Ett nytt spel och en expansion på samma gång som avhandlar allt mellan pandemi och elsparkcyklar!