Pokémon Labyrinth

Pokémon Labyrinth

Allt om Pokémon Labyrinth

Familjespel

Recensioner

av 5 stjärnor

Utforska labyrinten med Pikachu, Squirtle, Charmander eller Bulbasaur för att hitta Eevee, Gengar och de andra. Se vilka Pokémon som du behöver fånga härnäst, organisera sedan om i labyrinten för att nå dem.

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spel & Sånt 399 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 17 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Pokémon Labyrinth

Labyrint har varit en internationell klassiker i 35 år, och nu är det Pokémon med! När det är din tur flyttar du på labyrinten och rör dig längs stigen och försöker nå Pokémon på dina kort samtidigt som du blockerar dina motståndare. Var först med att hitta alla dina Pokémon och ta dig tillbaka till din startplats för att vinna! Spela som Pikachu, Bulbasaur, Charmander eller Squirtle när du letar efter andra Pokémon i en rörlig labyrint! När det är din tur flyttar du på labyrinten och rör dig längs stigen och försöker nå Pokémon på dina kort samtidigt som du blockerar dina motståndare. Var först med att hitta alla dina Pokémon och ta dig tillbaka till din startplats för att vinna!
Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 7+
  • Antal spelare: 2 - 4
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Pokémon Labyrinth?

Såhär spelar du sällskapsspelet Pokémon Labyrinth

Se till att bli den första som fångar alla Pokémons på dina Pokébollmarker och gå sedan tillbaka till din startpunkt för att vinna!
Hur många spelare kan man vara på Pokémon Labyrinth?

När man spelar Sällskapsspelet Pokémon Labyrinth så kan man vara mellan 2 till 4 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Pokémon Labyrinth?

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Pokémon Labyrinth. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 399 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Ticket To Ride: Europe

Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!

På Spåret

Vart är vi på väg? är frågan att besvara i Algas spelvariant av På Spåret.

Photosynthesis

När ett träd träffas av solens strålar uppstår ljuspoäng. Samtidigt kastar trädet sin skugga på mindre träd omkring sig - ju högre trädet växer, desto längre når dess skugga. När trädets livscykel når sitt slut avgör jordens bördighet hur många poäng du får.