Ticket To Ride: Europe

Ticket To Ride: Europe

Allt om Ticket To Ride: Europe

Strategispel

Recensioner

av 5 stjärnor

Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spelexperten 329 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 31 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Ticket To Ride: Europe

Ticket to Ride: Europe tar dig med på ett nytt tågäventyr genom Europa. Från Edinburgh till Konstantinopel och från Lissabon till Moskva besöker du stora städer från sekelskiftets Europa. Precis som det ursprungliga Ticket to Ride är spelet fortfarande elegant enkelt, kan läras på 5 minuter och tilltalar både familjer och erfarna spelare. Ticket to Ride: Europe är ett komplett, nytt spel och kräver inte originalversionen.

Ticket to Ride: Europe är mer än bara en ny karta och innehåller helt nya spelelement. Tunnlar kan kräva att du betalar extra kort för att bygga på dem, färjor kräver lokomotivkort för att kunna ta dem i anspråk och stationer låter dig offra några poäng för att använda en motståndares rutt för att ansluta din. Spelet innehåller även kort i större format och spelbrickor för tågstationer.

Det övergripande målet förblir detsamma: samla in och spela tågkort för att placera dina pjäser på brädet och försöka koppla ihop städerna på dina biljettkort. Du får poäng både genom att placera tåg och fylla i biljetter, men oavslutade biljetter ger dig poäng. Den spelare som har flest poäng i slutet av spelet vinner.
Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 8+
  • Antal spelare: 2 - 5
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Ticket To Ride: Europe?

Såhär spelar du sällskapsspelet Ticket To Ride: Europe

Samtliga spelare börjar med 45 tågvagnar. När någon av spelarna har 2 eller färre tågvagnar kvar påbörjas spelets sista runda. Därefter sammanställs poängen som spelarna samlat ihop.
Spelare får poäng för längden på varje enskild rutt och oanvända tågstationer. Avklarade färdkort omvandlas till poängen som står på korten och oavslutade färdkort omvandlas på samma vis till minuspoäng. Om en spelare har använt tågstationer kommer straffpoäng att dras. Slutligen får spelaren med längst sammanhängande tågrutt ett bonuskort värt 10 poäng.

En spelare kan därmed göra en av fyra saker under sin tur:
  • 1. Ta nya spelkort.
  • 2. Byta spelkort mot rutter på spelplanen.
  • 3. Hämta ut nya färdkort.
  • 4. Bygga en tågstation.
Hur många spelare kan man vara på Ticket To Ride: Europe?

När man spelar Sällskapsspelet Ticket To Ride: Europe så kan man vara mellan 2 till 5 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Ticket To Ride: Europe?

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Ticket To Ride: Europe. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 329 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Catan

Catan

298 SEK

Dina skepp har efter en lång resa nått kusten på en främmande ö. Du döper den till Catan!

Sequence

Sequence

279 SEK

Spelarna tävlar om att skapa rader, kolumner eller diagonaler med 5 förbundna kontroller placerade på de kort som spelaren har lagt ned.

Ark Nova

Ark Nova

599 SEK

I Ark Nova ska du planera och utforma en modern, vetenskapligt styrd djurpark. Med det slutgiltiga målet att äga den mest framgångsrika zoologiska anläggningen kommer du att bygga inhägnader, ta emot djur och stödja bevarandeprojekt över hela världen. Specialister och unika byggnader kommer att hjälpa dig att uppnå detta mål.