Kurragömma i Safari-parken

Kurragömma i Safari-parken

Allt om Kurragömma i Safari-parken

Barnspel

Recensioner

av 5 stjärnor

Häng med på safari och leta efter djuren!

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spelexperten 229 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 27 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Kurragömma i Safari-parken

Kurragömma i Safari Park-brädspelet. Ha kul och utforska savannen och dess djur med det här pedagogiska brädspelet för de små. Det kommer att fånga din & barnens fulla uppmärksamhet!

Spelet innehåller vackra figurer av leksaksdjur, kort och en bräda som bildas genom att sätta ihop bitarna dubbelsidigt när du spelar.
Perfekt för att träna uppmärksamheten och upptäcka djuren som härskar i djungeln, som om de reste genom en riktig safari.
Bitarna kan sättas ihop på olika sätt, vilket resulterar i olika brädor för varje spel.

Målet med spelet är att vara först med att känna igen djuren i djungeln. När du upptäcker och identifierar ett djur belönas du med figuren för det djuret. Det gäller att vara snabbast vid bordet! Den spelare som har flest djurfigurer i slutet av spelet vinner.
Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 4+
  • Antal spelare: 2 - 4
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Kurragömma i Safari-parken?

Såhär spelar du sällskapsspelet Kurragömma i Safari-parken

En spelare drar två kort och lägger upp på bordet. Alla spelare ska därefter leta efter safaridjuren som visas på korten och vara först att peka ut bägge djuren på spelplanen. Om du är först med att peka ut djuren så belönas du med en djurfigur. Spelplanen är dubbelsidig och består av stora pusselbitar vilket gör att det går att variera spelplanen.
Hur många spelare kan man vara på Kurragömma i Safari-parken?

När man spelar Sällskapsspelet Kurragömma i Safari-parken så kan man vara mellan 2 till 4 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Kurragömma i Safari-parken?

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Kurragömma i Safari-parken. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 229 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Photosynthesis

När ett träd träffas av solens strålar uppstår ljuspoäng. Samtidigt kastar trädet sin skugga på mindre träd omkring sig - ju högre trädet växer, desto längre når dess skugga. När trädets livscykel når sitt slut avgör jordens bördighet hur många poäng du får.

Pokémon Labyrinth

Utforska labyrinten med Pikachu, Squirtle, Charmander eller Bulbasaur för att hitta Eevee, Gengar och de andra. Se vilka Pokémon som du behöver fånga härnäst, organisera sedan om i labyrinten för att nå dem.

Vem Där?

Vem Där?

219 SEK

Har din person stor näsa? Har han glasögon? Spelarna turas om att ställa frågor - och med hjälp av uteslutningsmetoden gäller det att gissa motståndarens mystiska person.