Vem Där?

Vem Där?

Allt om Vem Där?

Barnspel

Recensioner

av 5 stjärnor

Har din person stor näsa? Har han glasögon? Spelarna turas om att ställa frågor - och med hjälp av uteslutningsmetoden gäller det att gissa motståndarens mystiska person.

Prisjämförelse

Butik Pris Lager Köp
Spelexperten 219 I Lager Handla

Popularitet

Detta spel är plats 18 av alla spel vi har information här på Sällskapsspel Se hela vår topplista här

Information om Vem Där?

Spelet om mystiska ansikten där du vänder på en samling ansikten med olika hårfärg, ögonfärg, hår, hattar, glasögon etc. för att lista ut vem den hemliga personen är som din motståndare har valt. Du vänder på de krokiga brickorna samtidigt som du begränsar dina val genom att ställa karakteristiska frågor.
Recensioner

Recensioner

Recensera

Spelinformation

  • 6+
  • Antal spelare: 2 - 2
  • Speltid:

Frågor & Svar

Hur spelar man Vem Där??

Såhär spelar du sällskapsspelet Vem Där?

Till att börja med drar spelarna i hemlighet ett av porträttkorten och placerar det på sin bricka framför sig - det är den person som motståndaren kommer att försöka ta reda på vem han eller hon är.
Därefter ställer spelarna "ja"- eller "nej"-frågor till varandra för att begränsa listan med misstänkta personer. En spelare kan fråga: "Har personen du har en mustasch eller skägg?" eller "Har personen du har brunt hår?".
När spelarnas frågor besvaras slår de ner porträtten av de karaktärer som inte längre passar in på beskrivningen av motståndarens hemliga kort.
När som helst kan en spelare gissa vem de tror att motståndarens hemliga person är, men om de har fel förlorar de den rundan. Den första spelaren som gissar rätt vinner rundan.
Hur många spelare kan man vara på Vem Där??

När man spelar Sällskapsspelet Vem Där? så kan man vara mellan 2 till 2 spelare! Självklart går det att vara kreativ och ibland spela på lag också om man är fler eller färre än detta.

Var hittar jag det bästa priset på Vem Där??

Här hos Sällskapsspel kan du enkelt jämföra priser på brädspelet Vem Där?. Enligt våra system så hittar du det bästa priset som är 219 SEK Detta låga pris hittar du hos återförsäljaren här .

Relaterade spel

Alla spel
Kurragömma i Safari-parken

Häng med på safari och leta efter djuren!

Photosynthesis

När ett träd träffas av solens strålar uppstår ljuspoäng. Samtidigt kastar trädet sin skugga på mindre träd omkring sig - ju högre trädet växer, desto längre når dess skugga. När trädets livscykel når sitt slut avgör jordens bördighet hur många poäng du får.

Pokémon Labyrinth

Utforska labyrinten med Pikachu, Squirtle, Charmander eller Bulbasaur för att hitta Eevee, Gengar och de andra. Se vilka Pokémon som du behöver fånga härnäst, organisera sedan om i labyrinten för att nå dem.